Druskos ir aliejaus nereikia, nes silkė užtektinai riebi ir sūri.
Jei pjaustote rankomis, tai pasistenkite kuo smulkiau ir vienodžiau. Su agurku paprasta, su pomidoru – sudėtingiau, jo labai nemaigykite.
Supjaustę daržoves suberkite į dubenėlį, pridėkite susmulkintų jalapeno pipiriukų (galite keisti aitriąja paprika).
Silkę gražiai smulkiai supjaustykite, bet aligatoriui jos nekiškite, nes aligatorius savų nevalgo :), tik daržoves. Jam silkė per minkšta ir tik apsivelia viskas.
Kalendras susmulkinkite ir berkite šalia, apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis, pabarstykite pipirais, jei norisi.
Šiandien išbandžiau - žiauriai skanu, tik vietoj kalendros dejau petražoles :)
Kas yra aligatorius? Kiek supratau geras įrankis. Bet nuoroda neveikia.