Veršiena milanietiškai
Komentarų: 0
Lapkričio 07. 2018
Recepto iliustracija

Dar viena italų virtuvės klasika. Veršienos nugarinės, kumpio ar sprandinės gabaliukai plonai išmušami, pagardinami druska ir pipirais, tada merkiami į kiaušinių plakinį ir į džiūvėsėlius. Pažįstama? Man labai. Patiekdami italai būtinai į lėkštę deda skiltelę citrinos ir petražolių. Ragaukite su žaliomis salotomis. Vaikai noriai valgo su lengvai patroškintomis morkomis ir žaliaisiais žirneliais.

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Mėsą supjaustome maždaug centimetro storio gabaliukais ir plonai išmušame. Pabarstome druska ir pipirais.

  2. Kiaušinius išplakame su žiupsneliu druskos. Į atskiras lėkštes suberiame miltus ir džiūvėsėlius. Mėsą panardiname į kiaušinių plakinį, tada į miltus. Nukratome miltų perteklių ir pavoliojame džiūvėsėliuose.

  3. Kepame ne ilgiau nei 5–6 minutes įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir trupučiu sviesto.

Daugiau receptų su:
Idėja vakarienei Veršiena
Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą