Spausdinti

Kiaulienos čanachai

0
komentarai
0
Porcijos
6 asm.
Kepimo, virimo laikas
2 val. 30 min.

Reikės:

500-600 g kiaulienos sprandinės
4 šaukštų perlinių kruopų
poros saujų džiovintų grybų
stiklinės obuolių ir morkų sulčių
3 svogūnų
4 česnako skiltelių
250 ml sultinio
lauro lapų
4 šaukštelių sviesto
3 morkų
druskos, 
pipirų
žiupsnelio kmynų
poros saujų šparaginių pupelių
2 bulvių
kelių čiobrelio šakelių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Džiovintus grybus užpilame verdančiu vandeniu ir pamirkome 10 minučių. Vėliau supjaustome juostelėmis.

2

Pusžiedžiais supjaustome svogūnus.

3

Į čanachų indo dugną dedame svogūnus, tuomet po skiltelę česnako. Ant viršaus beriame perlines kruopas, po čiobrelio šakelę ir mažutį gabaliuką sviesto. Tuomet dedame grybus.

Reklama
41011
4

Supjaustome griežinėliais morkas ir uždedame ant grybų.

5

Tuomet supjaustome mėsą, pagardiname ją prieskoniais (druska, pipirais, kmynais), dedame ją ant morkų.

6

Troškinį karūnuojame stambiai pjaustytomis šparaginėmis pupelėmis.

7

Likusiame skystyje nuo grybų ištirpiname sultinio kubelį. Tuomet įpilame obuolių ir morkų sulčių ir išmaišome. Šį skystį užpilame ant troškinio.

8

Galiausiai sudedame skiltelėmis ar griežinėliais supjaustytas bulves ir po lauro lapelį ant viršaus.

9

Šį troškinį uždengiame ir dedame troškintis į 160 laipsnių temperatūros orkaitę 2-2,5 valandos.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą