Spausdinti

Tikras skonių, spalvų ir vitaminų šaltinis, o gal net ir visa versmė ar krioklys. Būtinai pasigaminkite šių salotų – čia rūgščios daržovės persipina su saldžiomis, vaisiai papildo savo sultimis, o linų sėmenys paįvairina tekstūrą.

Gaivios salotos su raugintais kopūstais ir linų sėmenimis

0
komentarai
2
Reklama
41010

Reikės:

1 kriaušės
1 obuolio
1 morkos
2 burokėlių
100 g raugintų kopūstų
žiupsnelio smulkintų petražolių
saujelės linų sėmenų

Padažui:

2 šaukštų obuolių acto
50 ml obuolių sulčių
1 šaukšto garstyčių
4 šaukštų aliejaus
žiupsnio druskos
šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Reklama
41010

Gaminimas

1

Morką nuskutame, burokėlius, kriaušę ir obuolį nulupame, sutarkuojame šiaudeliais.

2

Jei rauginti kopūstai supjaustyti ilgais šiaudeliais, šiek tiek juos pasmulkiname.

3

Sumaišome padažo sudedamąsias dalis ir truputį paplakame šluotele.

Reklama
41011
4

Į erdvesnį dubenį sudedame visas daržoves ir vaisius, beriame saują linų sėmenų, užpilame padažo ir švelniai sumaišome.

5

Patiekdami apibarstome smulkintomis petražolėmis.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą