Bulvės yra mūsų širdyse, o taip pat nėra abejingų ir kefyrui. šis kugelis yra surinkęs gausybę pagyrų, o filmavimo komanda tai surijo jį net nemirktelėdama. Kugelio su kefyru tikrai išeina skystesnis nei tas, kurį gaminame su kiaušiniais, bet tikrai verta pabandyti. Taip pat stėbėkite, kokios jūsų bulvės – jei labai vandeninigos, tai reikėtų truputi leisti jom nuvarvėti… O šiaip šis kugelis, tikrai minkštesnis nei yprastinis ir LABAI skanus, žodžiu, tegyvuoja visokie kugeliai!
Kugelis su kefyru
Reikės:
Gaminimas
Keptuvėje išlydome kelis šaukštus sviesto ir jame apkepame smulkintus svogūnus ir česnaką, kol pagels.
Bulvių tarkavimo mašina sutarkuojame bulves ir saliero gumbą.
Į tarkius beriame keptas daržoves, gerą žiupsnį druskos, džiovinto mairūno, supilame kefyrą ir gerai išmaišome.
Kepimo indą patepame riebalais. Į jį supilame tarkius ir šauname kepti į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 2 valandas. Ar kugelis iškepė galite patikrinti taip: iš indo vidaus iškabinkite kąsnelį kugelio – jei juntamas žalių tarkių skonis, reikia dar kepti.