Kugelis su kefyru
Komentarų: 0
Gruodžio 20. 2020
Recepto iliustracija

Bulvės yra mūsų širdyse, o taip pat nėra abejingų ir kefyrui. šis kugelis yra surinkęs gausybę pagyrų, o filmavimo komanda tai surijo jį net nemirktelėdama. Kugelio su kefyru tikrai išeina skystesnis nei tas, kurį gaminame su kiaušiniais,  bet tikrai verta pabandyti. Taip pat stėbėkite, kokios jūsų bulvės – jei labai vandeninigos, tai reikėtų truputi leisti jom nuvarvėti… O šiaip šis kugelis, tikrai minkštesnis nei yprastinis ir LABAI skanus, žodžiu, tegyvuoja visokie kugeliai!

Porcijos ikona
Porcijos
8 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Keptuvėje išlydome kelis šaukštus sviesto ir jame apkepame smulkintus svogūnus ir česnaką, kol pagels.

  2. Bulvių tarkavimo mašina sutarkuojame bulves ir saliero gumbą.

  3. Į tarkius beriame keptas daržoves, gerą žiupsnį druskos, džiovinto mairūno, supilame kefyrą ir gerai išmaišome.

  4. Kepimo indą patepame riebalais. Į jį supilame tarkius ir šauname kepti į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 2 valandas. Ar kugelis iškepė galite patikrinti taip: iš indo vidaus iškabinkite kąsnelį kugelio – jei juntamas žalių tarkių skonis, reikia dar kepti.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą