Naminiai mėsainiai ir BBQ padažas
![komentarai](https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/themes/initializr/assets/img/comment.png)
Paplotėliams:
Padažui:
Mėsainiams:
Gaminimas
Visus paplotėlių ingredientus sumaišome, formuojame plokštokus delno dydžio mėsainius ir kepame ant grotelių. iškepti jie netrunka, o kol keps, galima padaryti padažą, kurį vėliau tepsime ant mėsainio.
![](https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2008/07/mesainiai.jpg)
Nedideliame prikaistuvyje sumaišome visus padažo ingredientus ir vis maišydami, leidžiame pavirti ir pakunkuliuoti kelias minutes, kol padažas įgaus tirštoką tepamą konsistenciją.
Formuojame mėsainius kiekvienas pagal savo užgaidas ir pomėgius – ant čiabatos duonelės tepame padažo, dėliojame daržoves, paplotėlį ir užvožiame antra bandelės pusele. Padažo negailime.
![](https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2008/07/IMG_0945.jpg)