Spausdinti

Keksiukai su „Nutella”

1
komentarai
224
Porcijos
12 asm.
Kepimo, virimo laikas

Reikės:

50 g sviesto
150 g „Nutellos“
2 kiaušiniai
100 g cukraus
150 g natūralaus jogurto arba kefyro
50 g maltų lazdyno riešutų
180 g miltų
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Sviestą ištirpiname ir sumaišome su „Nutella“ (ją irgi gali tekti pašildyti, jei laikėt šaldytuve).

2

Kiaušinius sumaišom su cukrumi ir kefyru/jogurtu, įmaišom į „Nutellos“ ir sviesto mišinį.

3

Riešutus sumalame kavamale arba kombainu.

Reklama
41011
4

Miltus sumaišom su kepimo milteliais ir įsijojame į šlapią masę. Išmaišom. Dedam sijonėlius į kepimo formą, tešlą – į popieriukus ir kepam.

5

Kepame iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. jau issikepiau,paragavau viena,veliau antra,trecia,ketvirtas nebetelpa,labai labai skanus,bus itrauktas i top :)))
    (neturejau nei jogurto,kefyro,vietoj to dejau grietine,skonio nepagadino)

  2. jau issikepiau,paragavau viena,veliau antra,trecia,ketvirtas nebetelpa,labai labai skanus,bus itrauktas i top :)))
    (neturejau nei jogurto,kefyro,vietoj to dejau grietine,skonio nepagadino)

  3. Labai ačiū už receptą:) Keksiukai nuostabūs. Šiaip nesu mėgėja suktis virtuvėje, bet su šiuo kulinariniu stebuklėliu išlaikiau vyraujančia nuomonę, kad nors ir retai gaminu, tačiau kai jau prisiliečiu prie maisto – pirštelius visi laižosi.

  4. Receptas skamba labaai viliojančiai. Tik kaip manote, ar labai blogai būtų jei kepčiau vieno, didelio kekso formoje? O gal nėra skirtumo? 🙂

  5. Vakar issikepiau situ keksiuku – mmm atrode kuo puikiausiai 🙂 Tik beda – kadangi gamybos aprasyme nebuvo itraukta kada det jogurta, tai skaiciau automatiskai recepta ir pamirsau isvis idet ji. Bet gavosi vistiek gardus 🙂

  6. Atrodo viliojančiai. Bet nepatiko man tai, kad eigoje nepaminėta, kiek laiko kepti, kur dėti riešutus ir jogurtą. Todėl nusprendžiau ieškoti receptų kur nors kitur.

  7. Rošiuosi kepti. Atrodo skanu ir lengva. Tikrai verta paabandyti. Beata ir vėl pasistengė įkelti tik pačius skaniausius receptus. Kiek visko bandžiau daryti viskas pavyko! VALIO BEATAI!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 P.S Didelis aciu!

  8. Šiandien išbandėm – nuostabūs keksiukai 😉 Ryt kepsim tokį patį, tik didelį ir nešim dovanų dukrytės kūmytei 😉

  9. Ohhh… Beata… Tu nereali. Man dešimt metų. Bet… Tavo saldumynus pyragus ir keksus pati viena kepu jau tris metus. Dažniausiai kepdavau „Laimingą” obuolių pyragą, bananų duoną ir t.t. Bet… Šitie keksiukai… Nerealu… Ačiū už nuostabų receptą . :)****

  10. BEATA TAVO GRANOLA NUOSTABI !!!!!!!! O ISTIRUJU TAI NOREJAU PASIGIRTI MANO KLASEJE SKONIO SAVAITE TAI PAMANIAU ISKEPSIU TAVO NUTELLOS KEKSIUKUS ! TIKIUSIU KLASEI PATIKS!!!!!!!!

  11. BEATA TAVO GRANOLA NUOSTABI !!!!!!!! O ISTIRUJU TAI NOREJAU PASIGIRTI MANO KLASEJE SKONIO SAVAITE TAI PAMANIAU ISKEPSIU TAVO NUTELLOS KEKSIUKUS ! TIKIUSIU KLASEI PATIKS!!!!!!!!

  12. O jeigu neturi tos specialios formelės keksiukams ? Jei turi tik sijonukus ? Ar sudeliojus juos ant skardos jie neistiž ir nepraras formos ?

  13. Turiu silikoninę formą 6 dideliems keksams. Ar galiu masę pilti tiesiai į juos, neprikeps? Jei taip, kiek cm palikti nuo viršaus? Ačiū iš anksto. : )

  14. Kepiau siandien siuos keksiukus, kol visa eiga vyko atrode nuostabiai ir gardziai, taciau teko kepti apie valanda, ir tai vidus neiskepe, liko apyzalis.. Ilgiau nebekepiau, nes pradejo virsus degti.. nors ir pamazinus temperatura buvau.. Pasakykit ka blogai padariau!??

  15. Laba diena, Beata 🙂
    Aš turiu klausimą šiek tiek ne iš šios operos, na bet vis gi jis susijęs su keksiukais.
    Sakykite ką daryti kad užbarsčius pabarstukų jie nenubyrėtų, kaip man juos „pritvirtinti” ant viršūnėlių?
    Ačiū labai

  16. Išbandžiau šitą receptą ir keksiukai pavyko tobulai! Ne per sausi, ne per saldūs ir nuo stalo greitai dingo 🙂 Ačiū už receptą.

  17. Nelabai supratau, tai keksiuku popierines formeles dar i kazkokias formeles deti, ar uztenka juos ant skardos padeti?

  18. Miela Beata, keksiukus geriau kepti formelėse iš silikono ar metalinėje formoje su popierinėmis formelėmis joje?

  19. Miela Beata, Jūsų nuomone keksiukams labiau tinka silikoninės formelės ar skardinė kepimo forma su popierinėmis formytėmis joje?

  20. nu va, 3 skirtingu receptu jau kepu keksiukus, bet kaip guminukai taip guminukai :). zodziu, valgomi, bet virsus buna kietokas o viduj ne kaip koks pyragas, o gumine konsistencija. nzn ka cia reik daryt kitaip, hmmm ?

  21. miltus emiau skiritngus kas kart, nes vis perku po maza pakeli, sikart buvo Malsenos karaliski, o kepimo – Saudos…Tesla gan skystoka buvo siaip jau…Dekui..

  22. Laba diena, norėjau paklausti, ar riešutai turi būti labai smulkiai sumalti? kaip miltai?

  23. Retai gaminu, bet sumasčiau draugui gimtadienio proga iškepti keksiukų. Kadangi Beatos receptais mėgaujuosi tiek aš, tiek mama, tiek visa likusi šeima, tai nutarau ir šįkart pasinaudoti jos receptu. Ir ką galiu pasakyti, nors ir ne kokia iš manęs kepėja, bet skanesnių keksiukų dar niekur neteko laukti 🙂 Kol kas jie dar vėsta orkaitėje, o aš jau nekantrauju pavaišinti draugą! Ačiū Beatai 🙂

  24. Kepiau šiandien šiuos keksiukus.Valgant vieną keksiuką, sakyčiau sausokas,nors tikrai neperkepiau.O užsigeriant kava ar arbata visai neblogas skonis būna.

  25. Ar as teisingai supratau kad reikia 1,5 saukstelio kepimo milteliu? As galvojau pagal recepta 1/2 tai yra puse saukstelio?

  26. Ar as teisingai supratau kad reikia 1,5 saukstelio kepimo milteliu? As galvojau pagal recepta 1/2 tai yra puse saukstelio?

  27. Kodel man jie sukrenta, supliupsta?! atrodo bekepant jau iskyla, grazu ir po keliu minuciu visas grozis dingsta… 🙁

  28. Kodel man jie sukrenta, supliupsta?! atrodo bekepant jau iskyla, grazu ir po keliu minuciu visas grozis dingsta… 🙁

  29. Labai skanūs keksiukai, kepiau silikoninėse formelėse, tai viskas puikiai pavyko, taip pat vietoje riešutų dėjau kokoso drožles nuostabus skonis! 🙂

  30. Dariau viska pagal receptuka, iskilo tokie gražūs o poto viskas susileipo, gavosi blyniukai…kas ne taip?

  31. Dariau viska pagal receptuka, iskilo tokie gražūs o poto viskas susileipo, gavosi blyniukai…kas ne taip?

  32. Labas Beata, norejau pklaust, gal gali ka patart ka daryti jei truputy per ilgai kepiau ir keksiuku virsus labai sukietejo atvesus? ;/

  33. Labas Beata, norejau pklaust, gal gali ka patart ka daryti jei truputy per ilgai kepiau ir keksiuku virsus labai sukietejo atvesus? ;/

  34. Labas Beata, norejau pklaust, gal gali ka patart ka daryti jei truputy per ilgai kepiau ir keksiuku virsus labai sukietejo atvesus? ;/

  35. Sveiki Beata, mano svajone yra ismokti kepti tuos tikrus, nepaprasto grozio keksiukus. Su kremo kalnu ant virsaus… Tik vat mano didziausia beda kad nemoku to pasakisto kremo padaryti 🙁 gal galite padeti?

  36. Sveika Beata, 🙂

    Nusprendžiau ir aš iškepti taip išgirtus keksiukus 🙂 Gal galėtum pasakyti kokia eiga su tuo kefyru/jogurtu. Kiaušinio cukraus ir jogurto masę dedame į nuttelos masę, ar ta jaogurtą veliau dėti? 🙂

  37. Noriu paklausti ar kepant daugiau keksiuku negu 12(pavyzdziui 24 keksiukams),reikia dvigubai daugiu maisto produktu?

  38. Beata, norėjau paklausti, ar bus blogai jei į keksiuko vidų, dar įdėsiu „nutellos”? 🙂 Ar visko nesugadinsiu?

  39. Beata, norėjau paklausti, ar bus blogai jei į keksiuko vidų, dar įdėsiu „nutellos”? 🙂 Ar visko nesugadinsiu?

  40. Niu isbandziau beveik visus ” Beatos” keksiukus ir visi buvo labai skanus . Tik va sitie gavosi sausi… 🙁 Nesupratau ka ne taip padariau… 🙁

  41. Niu isbandziau beveik visus ” Beatos” keksiukus ir visi buvo labai skanus . Tik va sitie gavosi sausi… 🙁 Nesupratau ka ne taip padariau… 🙁

  42. Niu isbandziau beveik visus ” Beatos” keksiukus ir visi buvo labai skanus . Tik va sitie gavosi sausi… 🙁 Nesupratau ka ne taip padariau… 🙁

  43. Kaži ar labai nukentėtų keksiukų skonis, jei nedėčiau maltų lazdyno riešutų? Tiesiog neturiu kuo jų sumalti :/

  44. Norėjau paklausti, kas jeigu vietoj „Nutellos” dėsiu kitokį šokoladinį kremą? 🙂

  45. Beata, as turiu tik metaline gilia skarda…jokiu formu formeliu neturiu…ar galiu kepti joje? Ar gausis kaip paprasciausias kvadrato formos keksas?

  46. O aš neturiu keksiukų formos, bet į paprastą skardą išdėliojau sijonėlius, kad glaustųsi vienas prie kito ir neleistų tešlai išbėgti ir gavosi kuo puikiausia forma 🙂

  47. Neturejau namie nei jogurto nei grietines tai vietoj siu produktu idejau Helmans majonezo.Gavosi superiniai keksiukai!

  48. Galiu pasakyti,kad as pastoviai kepu keksiukus be jokiu formu,naudoju tik popierelius dedu 2dazniausiai ir gaunasi puiki forma ir tikrai nepasileidzia 🙂

  49. Bandysiu ir as siandien iskept,vis galvojau kur kefyra sunaudot,dabar jau zinau kur panaudosiu 🙂

  50. Miela Beata, man nepavyksta jokie keksiukai, tiesiog kol kepa viskas puiku, bet išjungus orkaitę, ir ištraukus iš jos, jie sukrenta, ką darau ne taip?

  51. Miela Beata, man nepavyksta jokie keksiukai, tiesiog kol kepa viskas puiku, bet išjungus orkaitę, ir ištraukus iš jos, jie sukrenta, ką darau ne taip?

  52. Vakar kepiau šiuos keksus – jie nerealūs! Vyrui labai patiko o šiandien ir tėvams duosim paskanaut 🙂 ačiū už puikų receptą!!!

  53. Vakar kepiau šiuos keksus – jie nerealūs! Vyrui labai patiko o šiandien ir tėvams duosim paskanaut 🙂 ačiū už puikų receptą!!!

  54. ar keksiukai viduje turi gautis sausi ar drėgni? nes kepu jau virš pusvalandžio ir jie vis dar drėgnoki viduje

  55. Turiu du klausimus:
    1. Ar galima ant šių keksiukų viršaus dėti kremą, kaip būna ant vadinamųjų „cupcake”? Nes noriu gimtadieniui daryti keksiukus su kremu. Jei galima, koks kremas čia tiktų? Keksiukai labai skanūs, ne vieną kartą bandžiau kepti. Tobuli, bet norisi kremo man…… As tokia smaližė……. Mmmmmmmm……..
    2. Ar galima vietoj riešutų dėti M&M’s? Ar kepant saldainiukai nepakenks? O gal galima nedėti nieko?

    P.S. Aš tiesiog DIEVINU BEATOS RECEPTUS IR PAČIĄ BEATĄ!!!!!!

  56. Iskepiau keksiukus. Mmmmmmm…… Tobuli. Dar pridejau apelsinu kremo ir i vidu idaro apelsinu sirupo. Vusi giria…. Aciu tau, Beata!

  57. kepiau 2 kartus, nes turėjau tik 1 skardą, bet labai skirtingai gavosi. pirmą kartą pamačiau, kad nėra parašyta, kada jogurtą dėti, todėl įdėjau tik sumaišiusi visą kitą, ir keksiukai gavosi rūgštoki. antrą kartą dariau viską kaip priklauso ir skonis nepakartojamas. 🙂 ačiū už skanų receptą.

  58. Jeigu galima ištaisykite receptą, kur gaminimo eiga….. Ten nėra įrašyta kad reikia pilti jogurtą ar kefyrą, ir kada ….. Recepte yra o eigoje nėra….. teko krapštyt tešlą iš formelių ir dapilti kefyro….. gerai kad apsižiūrėjau kad lyg kažko trūksta….. Ačiū.

  59. Nu bet ir tundros esat, viskas kuo puikiausiai parasyta – kur ka ir kada deti ar pilti. Akinius uzsidekit jei nedazlibinat. O galu gale viska I vieną inda sudedat, sumixeriuojat ir vualia… Stebiuosi kiek daug kiauragalviu Lietuvoj….

  60. antrakart gyvenime kepu keksiukus, tikiuosi iseis, tesla paragavus ir taip skani pasirode :):) sie keksiukai bus puiki keksiuku „experto” kelio pradzia :):):)

  61. tikrai labai skanus,nesistebiu kad patiko vyrui,kuriam sunku itikti:-)tik kepti uztenka ne 40 min.,o 30 min.

  62. Pats geriausias keksiuku receptas! Tobulas desertas! Aptepkit virsu su maskarpones ir grietineles kremu- pirstus apsilaizysit!

  63. Radau tobulybę. Prie keksiukų pritaikiai gaivų glajų. Citrina ir cukraus pudra tik tiek. Vualia . Pabandykit ir jūs

  64. Sveiki, norejau paklausti ar ant keksiuku virsaus, pries kepima, galeciau deti M&D saldainiukus? Cia kaip papuosimui? Ar jiems nieko neatsitiks?

  65. norejau paklausti kaip surasti miltus sumaisom su kepimo milteliais ir isijojame I slapia mase.kaip suprasti I slapia mase.prasau atrasyt as keksiukus kepsiu mamai…

  66. Sveiki, labai skanus keksiukai! Tik vietoj Niutelos dejau triufelius.. Norejau paklausti ar nereikia ilgiau kepti jeigu pas mane tie sijoneliai ne popieriniai, o guminiai? nes viskas iskepe isskyrus dugnui atrodo dar truksta siek tiek laiko .:)

  67. Norėjau paklausti tai vis delto 0,5 ar 1,5 a.š. kepimo miltelių? Nes čia nemažas skirtumas 🙂

Rašyti komentarą