Vyšnių ir migdolų keksiukai (muffinai)
Komentarų: 27
Gegužės 30. 2008
Recepto iliustracija

Labai greitai pasidaro šitie muffinai, labai greitai ir aprašau, nes visai neturiu laiko. Žodžiu, ateina šiandien draugė aplankyt, taigi reikia kažkuo vaišint prie arbatos. Namie – sauja vyšnių. Jei būtų visas bliūdas, tai nereikėtų kepti muffinų. Dar namie yra šaldytų vyšnių ir labai daug maltų migdolų, nes prieš dvi dienas iš esmės apsiprekinau savo mėgstamoj riešutų ir kitų gėrybių parduotuvėj. Muffinų receptas toks pats beveik, kaip ir anksčiau aprašytų, tik prisideda malti migdolai ir vyšnios. Tikrai labai skanūs, nes tie migdolai daro stebuklus.

Kadangi dalį miltų čia pakeičiame migdolais, tai muffinai išeis tokie šlapoki ir minkšti, žodžiu, neišpasakytai skanūs… Na, bent jau man jie tokie pasirodė…

Porcijos ikona
Porcijos
12 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Sviestą ištirpinti, sumaišyti su cukrumi, grietine/jogurtu, kiaušiniais, vanile.

  2. Miltus, migdolus ir kepimo miltelius keletą kartų persijoti į nemažą dubenį.

  3. Skystus produktus įpilti į sausus, greitai pamaišyti, įmesti vyšnias, pabarstyti viršų pjaustytais migdolais ir cukrumi (jei norite) ir kepti apie pusvalandį arba kol iškeps…. 190-200 C orkaitėje.

Komentarai
  • Dovile

    Kepiau ir as siuos keksiukus, Na gavosi tiesooog tobuli!!! Aciu uz puiku ir labai paprasta receptuka!

  • Viktorija

    Beata, sakykite, ar butu galima migdolu miltus pakeisti kuom nors?
    Aciu :)

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą