Pyragas išeina iš trijų sluoksnių, kurių, kai iškepa, nelabai gali vieną nuo kito atskirt. Apačioj pagrindas, kuris labai minkštas, bananai per vidurį ir taip vadinama kokoso „kepurė“ ant viršaus. Man, kadangi pasirinkau tokią pakankamai mažą formą, tai kepė labai ilgai… Beveik pusantros valandos…
Sviestą kambario temperatūros su mikseriu beveik iki baltumo išpurenti su cukrum, pridėti kiaušinius ir dar plakti (geriausia, jei kiaušiniai kambario temperatūros, tai tada geriau į sviestą inkorporuojasi).
Miltus persijoti su kepimo milteliais.
Į sviesto masę sudėti grūdėtą varškę (liesa grūdėta varškė) ir gale įdėti miltus. Tešlos konsistencija tirštesnė nei biskvitinė, bet dar tikrai ne kočiojama.
Formą aš ėmiau kvadratinę. Sudėti tešlą, palyginti viską, ant viršaus sudėti pjaustytus bananus ir uogienės aviečių keletą šaukštelių pamėtyti tarpuose…
Dabar padaryti viršutinę tešlos dalį. Sviestą ištrinti su cukrumi.
Sudėti miltus ir kokoso drožles, čia tešla tokia turėtų būti rupoka, ne vienalytė, o kietoka, beveik kaip trupiniai…
Taigi juos sutrupinti ant bananų.
Kepti beveik valandą arba kol iškeps. Kai ant įbesto medinio pagaliuko nelieka šlapios tešlos – pyragas iškepė.
Jis tobulas
Man kažkas nesigavo....nors viską dariau kaip surašyta ir produktus dėjau tiksliai, bet...apatinis sluoksnis nevykęs kietas gavosi