Beatos Halloweeno keksiukai su moliūgų tyre
Komentarų: 0
Spalio 28. 2025
Recepto iliustracija

Šie keksiukai – puikus būdas panaudoti išskaptuotų moliūgų likučius. Išeis kvapnūs, purūs ir šiek tiek karameliniai keksiukai, kuriuos norisi valgyti dar šiltus. Puikiai tinka su arbata, karštu šokoladu ar… moliūgų latte.

Porcijos ikona
Porcijos
2 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Dubenyje sumaišykite visus šlapius ingredientus: kiaušinius, moliūgų tyrę ir ghi sviestą.

  2. Įmaišykite datulių cukrų (ar jo alternatyvą) bei vanilės esenciją, jei naudojate.

  3. Atskirai sumaišykite miltus su kepimo milteliais, prieskoniais ir druska.

  4. Suberk miltų mišinį į šlapią tešlą ir viską išmaišykite, kol neliks sausų miltų.

  5. Jei norisi, galima įdėti šaukštą natūralaus jogurto ar pieno – keksiukai bus dar purenesni. Šiame etape beriame ir stambiai sutrupintus riešutus, jei juos naudojate ir dar kartą viską išmaišome.

  6. Tešlą paskirstykite į keksiukų formeles ir kepkite 180°C temperatūroje apie 22 minutes, kol gražiai parus.

Daugiau receptų su:
helovynas Keksiukai
Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą