Keptos bulvės
Komentarų: 0
Balandžio 13. 2014
Recepto iliustracija
Porcijos ikona
Porcijos
8 asm.
Ingredientai
Keptoms bulvėms:
Paprikų ryškiam padažui reikės:
Varškės švelniam padažui reikės:
Gaminimas
Ruošiame bulves:
  1. Bulves supjaustome skiltelėmis.

  2. Į bulves įdedame rozmarino, čiobrelių, kmynų, medaus, citrinos, druskos, pipirų ir alyvuogių aliejaus. Viską sumaišome.

  3. Bulves išklojame skardoje ir kepame 210 C temperatūros orkaitėje.

Paprikų padažas bulvėms:
  1. Paprikas apdeginame ant ugnies. Nulupame jų odelę. Į trintuvę dedame paprikas, pomidorus, įspaudžiame citrinos sultis, įpilame alyvuogių aliejaus ir viską sutriname. Į padažą įmaišome susmulkintą kalendrą. Į padažą įdedame aitriųjų susmulkintų pipirų, ir druskos.

Pasiruošiame varškės padažą:
  1. Smulkiai supjaustome agurkus ir česnaką. Ant česnako užberiame druskos ir sutriname. Susmulkiname mėtas ir krapus. Sumaišome agurkus, česnaką ir žalumynus. Įdedame pertrintą/sumaltą varškę, kefyrą ir įspaudžiame citrinos sultis. viską sumaišome.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą