Traškios vištienos kojelės
Komentarų: 3
Spalio 13. 2014
Recepto iliustracija

Kukurūzų dribsniai vietoj džiūvėsėlių – senas geras triukas. Jei vis dar sukate galvą, kaip restoranuose taip skaniai ir patraukliai traškią plutelę pagamina, tai čia atskleidžiu paslaptį – nereikia nei virtuvės šefo diplomo, nei specialios restoranų virtuvės įrangos. Namuose pasigaminsite gardžiausiai, o vaikai tik džiūgaus galėdami prisidėti.

Porcijos ikona
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Įjungiame orkaitę ir įkaitiname iki 210 laipsnių.

  2. Į platesnį dubenėlį sukrečiame smajonezą ir jogurtą, suberiame druską.

  3. Ten pat išspaudžiame pusės citrinos sultis, suberiame prieskonius ir viską gerai išmaišome.

  4. Kitame dubenyje bulvių grūstuve ar kočėlo galu sutraiškykome kukurūzų dribsnius. Stambesnius gabaliukus galime susmulkinti rankomis.

  5. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

  6. Kiekvieną vištienos blauzdelę pamirkome marinate ir apvoliojame dribsniais taip, kad jie tolygiai padengtų visą blauzdelės paviršių.

  7. Vištienos blauzdeles surikiuojame skardoje ir šauname į orkaitę kepti 30 minučių.

Komentarai
  • Raimonda

    Ir vaizdas ir skonis tiek sužavėjo, tiek labai patiko :) Verta išbandyti tikras skanumėlis :)

  • 333

    man taip pat nepaliko įspūdžio....

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą