Tai tiek apie blynus… Tegul juose būna daug daug obuolių.
Obuolius sutarkuojame arba supjaustome pusės cm storio šiaudeliais. Bananus sugnaibome arba supjaustome riekelėmis.
Kiaušinius, cukrų, varškę, jogurtą sudedame į dubenį ir gerai išsukame, kad būtų vientisa masė.
Miltus persijojame, sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į kiaušinių masę. Bus gana tiršta (blynams atrodytų per tiršta) tešla.
Ją sumaišome su vaisiais, tešla nuo vaisių truputį paskystės, bet nebus skysta, viskas laikysis tvirtai vietoje ir labai nebėgs į kraštus. Bet todėl, kad yra labai daug vaisių, tai ir nenorim, kad tešla būtų skysta, tada neišeis blynas…
Kepam gerai įkaitintoje keptuvėje aliejuje (šiuo metu mano favoritas blynų kepime yra kokosų aliejus).
Pirma karta kepiau blynai be pieno ir vandens gyvename, bandome ir mokomes kaimyne vokiete vos neisejo is proto pabandzius siuos blynus palaimintas sventinis rytas.
Ar nesugadinsiu recepto, jei nedėsiu maltų sėmenų?:)