Bolivinių balandų plovas
Komentarų: 0
Sausio 01. 2015
Recepto iliustracija

Bolivinių balandų plovas lengvas ir sotus patiekalas. Man labai patinka, kad kario milteliai smagiai kutena gomurį, o sėklų pabarstukas suteikia labai geros tekstūros – yra ką pakramtyti!

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Pasūdytame vandenyje išverdame bolivines balandas pagal pakuotės instrukciją.

  2. Sausoje keptuvėje pakepiname sėklas ir kokosų drožles kol švelniai apskrus. Trumpam atidedame į šalį.

  3. Keptuvėje išlydome kokosų aliejų ir ant vidutinės ugnies pakepame sutarkuotą moliūgą ir morkas. Daržoves pasūdome ir kepame vis pamaišydami, kol suminkštės. Beriame kario miltelių, pasūdome ir išmaišome.

  4. Į keptuvę subriame išvirusias bolivines balandas ir kepintas sėklas, išmaišome.

  5. Dėliojame plovą į dubenėlius, gardiname pjaustytais pomidoriukais ir kapotomis petražolėmis.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą