Marokietiškas daržovių tadžinas arba troškinys
Komentarų: 2
Sausio 26. 2009
Recepto iliustracija

Šitam tikrai super geram vegetariškam ir labai sveikam, ir beveik be riebalų, patiekalui reikia visokiausių daržovių, kas ką turi, tas tą ir deda…Tikrai labai geras dalykas…

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Svogūną pakepinti kol suminkštės. Tada dėti česnaką, palaukti kol pakvips, sudėti prieskonius (išskyrus šafraną, jį dėti vėliau, kai bus jau skysčio troškiny). (Imbieras – nuskustas ir tarkuotas.)

  2. Pakepinti pusę minutės prieskonius su svogūnais, kol aromatas pasklis…

  3. Sudėti daržoves, razinas, obuolį, pomidorus, išskyrus avinžirnius, kuriuos aš sudedu pabaigoje, kai jau visa kita paruošta, ir belieka tik sušildyti avinžirnius. Na ir viskas…

  4. Troškinti apie 40 minučių, kol viskas suminkštės. Tiesa, vandens dar maždaug pusės stiklinės reikėtų įpilti, kad užtektinai skysčio būtų.

  5. Pabaigoje įmaišyti harisos… Bet su ja atsargiai, nes kaip ir minėjau, harissa yra atominis reikalas, ir paskui, jei nepagailėsi, tai aštrumo niekaip neišimsi…

Komentarai
  • Janina

    Skanu..

  • Laura

    Tikrai labai geras dalykas! moliugo mazai turejau, tai pamaisiau su bulvem ir morkom :) Ir vietoj valgomojo sauksto visu prieskoniu po arbatini sauksteli...
    Aciu uz recepta

Rašyti komentarą