Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išplakti su cukrumi ir vanilės ekstraktu beveik iki baltumo.
Sviestą išlydyti, truputį ataušinti ir pilti bei plakti kartu su kiaušiniais.
Miltus persijoti kartu su druska. Sijoti į kiaušinių plakinį. Tešla turėtų būti tirštoka blynų, nuo šaukšto ne tekėti, o labiau dribti.
Baltymus išplakti iki standumo ir atsargiai, po truputį įmaišyti į tešlą. Įmaišant stengtis tešlą truputį palaisvinti – paskystinti, bet jokiu būdu nemaišyti energingai, nes visas oras iš baltymų išlėks lauk.
Vaflius kepame gerai įkaitintoje vaflinėje keptuvėje, kad neatvėstų ir išliktų traškūs, kad neatvėstų, laikome ant grotelių iki 140 laipsnių įkaitintoje orkaitėje
Ar iš šios tešlos galima kepti burbulinius vaflius?
Tooobuli vafliai gavosi. Saunuolis berniukas