Kepto moliūgo ir kynvos salotos
Komentarų: 5
Kovo 16. 2013
Recepto iliustracija
Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Salotoms:
Užpilui:
Gaminimas
  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 °C.

  2. Moliūgą nulupame, išvalome sėklas ir supjaustome vidutinio dydžio kubeliais. Pašlakštome aliejumi, pabarstome druska ir juodaisiais pipirais. Beriame į skardą, greta įmetame šalavijo lapelius ir lauro lapus. Kepame apie 45 min.

  3. Išverdame kynvos kruopas (vadovaukitės instrukcijomis ant pakuotės).

  4. Pasiruošiame užpilą sumaišydami visus ingredientus.

  5. Sumaišome kynvos kruopas, keptą moliūgą, razinas ir moliūgų sėklas. Pašlakstome užpilu ir viskas, valgome.

Komentarai
  • Laura

    Labai trūksta skonio intensyvumo, tačiau vaikučiams - manau puikus variantas : )

  • Lina

    Mano mazoji nevalgiuke ivertino puikiai, tiksliau, man net nepaliko, pavyko tik paragauti :) dejau razinu 2saujas, apelsinu sulciu - 2saukstus, ir vietoj moliugo - saldziaja bulve (nes buvo isvirta ir nezinojau, kur sunaudot). Taip pat nenaudojau medaus, nes kazkaip nemegstu jo patiekaluose. Visai nieko patiekalas, turint omenyje tai, kad kynoja nera skanu man asmeniskai

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą