Krevetės česnakų padaže ir saldžiosiomis paprikomis
Komentarų: 0
Lapkričio 08. 2013
Recepto iliustracija

Tiesiog dangiškas užkandis su vynu prie vyno. Ar tiesiog prie smagaus pasisėdėjimo su miela kompanija.

Porcijos ikona
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Gerai įkaitinkite didelę keptuvę. Sudėkite rupiai supjaustytą česnaką, išilgai supjaustytą plonomis juostelėmis raudonąją papriką, maltą aitriąją papriką.

  2. Sumažinę liepsną, apie 15 min. kepame, kol paprikos tampa minkštos, kartais pamaišome. Šiek tiek pasūdome.

  3. Tada ateina laikas krevetėms. Iki maksimumo padidiname ugnį ir supilame išluptas, bet su uodegėlėm krevetes. Keptuvės neperpildome – pakepinę 2 minutes apverčiame ir palaukę dar porą minučių greit supilame vyną ir citrinos sultis, ir dar pakepiname 1-2 minutes, bet tik tiek, kiek reikia iškepti krevetėms.

  4. Ištraukę iš keptuvės, pabarstome petražolėmis ir iškart patiekiame į stalą. Būtinai pasirūpiname ir traškia duona, kuri tikrai greitai dingti nuo stalo padės krevečių ir česnako padažas.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą