Mažų makaronų ir varškės apkepas
Komentarų: 8
Gegužės 02. 2017
Recepto iliustracija

Varškės apkepą mėgsta visi, makaronus taip pat. Tai tikras komforto maistas. Makaroniukus rinkitės kuo smulkesnius ir jų nepervirkite. Bananai suteiks saldumo, taigi galite atsisakyti cukraus. Mes valgėme su natūraliu jogurtu ir uogomis.

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Gaminame: makaronus išverdame sūdytame vandenyje, tik išjungiame kaitrą likus 3 minutėms iki virimo pabaigos (virimo laikas būna nurodytas ant pakuotės). Nusunkiame makaronus ir apšlakstome alyvuogių aliejumi ar sviestu, kad jie nesuliptų.

  2. Bananus sutriname šakute ar maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Varškę išsukame su kiaušiniais. Viską sumaišome.

  3. Keramikinį kepimo indą patepame sviestu ir supilame varškės masę. Kepame įkaitintoje orkaitėje (180–190 oC) apie valandą. Valgom su trintomis uogom, jogurtu ar grietine.

    Gaminimo žingsnio iliustracija
Komentarai
  • Rama

    Vakar išbandžiau, tai buvo puiki įdėja vakarienei. Tik aš visai nedėjau cukraus ir varškės per mažai turėjau, bet mano šeimai labai patiko su braškių uogiene...

  • Elinga

    Tikrai nieko ypatingo. Mano visa seimyna atsisake valgyti vos pamate. Įtikinus paragauti bent kasnelį nuomobės nei vienas iš trijų nepakeitė...

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą