Moliūgų sriuba su manų kruopomis
Komentarų: 9
Vasario 07. 2014
Recepto iliustracija
Porcijos ikona
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Svogūną supjaustykite kaip įmanoma smulkiau.

  2. Susmulkintą daržovę pakepinkite keptuvėje su trupučiu sviesto ant nedidelės ugnelės. Kepkite, kol suminkštės.

  3. Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite morkas ir pakepinkite kartu su svogūnu.

  4. Į keptuvę sudėkite gabaliukais supjaustytą vištienos krūtinėlę ir lengvai apkepkite mėsą kartu su morkomis ir svogūnu.

  5. Keptuvės turinį sukrėskite į puodą, kuriame virsite sriubą. Suberkite nedideliais kvadratėliais supjaustytą moliūgą, užpilkite sultiniu, įdėkite čiobrelio. Sriubą virkite maždaug 15-20 minučių, kol moliūgas suminkštės.

  6. Suberkite manų kruopas, jos išbrinkti ir išvirti turėtų per maždaug 5 minutes.

  7. Kai sriuba sutirštės, įpilkite grietinėlės ir paragaukite, ar nieko netrūksta. Galiausiai dosniai pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Skanaus!

Komentarai
  • Valdonė

    Norėjau paklausti, ar sriubytę pertrinate su blenderiu? :)

  • Renata

    Puikus skonis!Tikrai geras, paprastas receptas!Svarbiausia skanus rezultatas ☺

Peržūrėti kitus komentarus ...

Rašyti komentarą