Svogūną supjaustykite kaip įmanoma smulkiau.
Susmulkintą daržovę pakepinkite keptuvėje su trupučiu sviesto ant nedidelės ugnelės. Kepkite, kol suminkštės.
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite morkas ir pakepinkite kartu su svogūnu.
Į keptuvę sudėkite gabaliukais supjaustytą vištienos krūtinėlę ir lengvai apkepkite mėsą kartu su morkomis ir svogūnu.
Keptuvės turinį sukrėskite į puodą, kuriame virsite sriubą. Suberkite nedideliais kvadratėliais supjaustytą moliūgą, užpilkite sultiniu, įdėkite čiobrelio. Sriubą virkite maždaug 15-20 minučių, kol moliūgas suminkštės.
Suberkite manų kruopas, jos išbrinkti ir išvirti turėtų per maždaug 5 minutes.
Kai sriuba sutirštės, įpilkite grietinėlės ir paragaukite, ar nieko netrūksta. Galiausiai dosniai pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Skanaus!
Norėjau paklausti, ar sriubytę pertrinate su blenderiu? :)
Puikus skonis!Tikrai geras, paprastas receptas!Svarbiausia skanus rezultatas ☺