Receptai
Dienos meniu
Patiekalai
Valgyk ir žydėk
Šventės ir progos
Pusryčiai
Pietūs
Vakarienė
Užkandžiai
Peržiūrėti daugiau...
TV receptas
Žirniai su spirgučiais ir moliūgu
Kas sakė, kad žirniai gali būti tik su spirgučiais? Į klasikinį lietuvišką patiekalą įmaišykite moliūgų tyrės – ir, patikėkit, tai viską pakeis! Tie žirniai bus švelnūs, kremiški, tokie, kad norisi dar šaukštelio
Peržiūrėti daugiau...
Blogas
Produktai
Parduotuvė
Dienos meniu
Pusryčiai
Pietūs
Vakarienė
Užkandžiai
Peržiūrėti daugiau...
Patiekalai
Daržovių patiekalai
Bulvių patiekalai
Makaronai
Varškės patiekalai
Peržiūrėti daugiau...
Valgyk ir žydėk
Be glitimo
Be kiaušinių
Be pieno
Bemėsis pirmadienis
Peržiūrėti daugiau...
Šventės ir progos
Kūčios
Kalėdos
Pamaitinti minią
Kepiniai ir desertai
Peržiūrėti daugiau...
TV receptas
Žirniai su spirgučiais ir moliūgu
Kas sakė, kad žirniai gali būti tik su spirgučiais? Į klasikinį lietuvišką patiekalą įmaišykite moliūgų tyrės – ir, patikėkit, tai viską pakeis! Tie žirniai bus švelnūs, kremiški, tokie, kad norisi dar šaukštelio
Peržiūrėti daugiau...
Zrazai su grybų įdarų
Komentarų: 0
Kovo 28. 2023
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
2 svogūnų
2 riekių juodos ruginės duonos
Alyvuogių aliejaus kepimui
250 g pievagrybių
Kmynų
Druskos, juodųjų pipirų
500 g jautienos nugarinės
Sviesto kepimui
1 šaukšto kvietinių miltų
2 vidutinio dydžio morkų
150 ml obuolių sulčių ir 150 ml vandens
Daugiau receptų su:
Jautienos nugarinė
Mėsos suktinukai
Su jautiena
Komentarai
Komentarų nėra.
Rašyti komentarą
Atšaukti atsakymą
Komentaras*
Vardas (privalomas)
El. paštas (nepublikuojamas, bet privalomas)
Komentuoti
Δ
Panašūs receptai
Piemenėlių pyragas
Kiaulienos zrazai su baravykais ir rugine duona
Jautienos šašlykas su keptais burokėliais
Daržovingas plovas su jautiena ir sultiniu
Rodyti visus
Komentarų nėra.