Spausdinti

Taip paruošta bulvė, beje, yra labai sveika. Vartojimas jos vėlgi labai labai įvairus ir priklauso nuo pilvo pageidavimų ir šaldytuvo turinio. Ji storai apkepa (tokį mundurą/ švarką vietoj žievės pasigamina – jacket), o vidus minkštas ir gardus.

 

Varške ir lašiša įdaryta bulvė

0
komentarai
5
Porcijos
4 asm.

Reikės:

didelių bulvių
varškės
grietinės
lašišos
krapų
pipirų, druskos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Aš darau šitaip: bulvę nuplaunu gražiai ir švariai, tada ją dedu į mikrobangų krosnelę 20 min., bulvė ten turi pradėti virti/kepti/minkštėti.

2

Tada bulvę dedu į karštą orkaitę ir palieku ją dar 1 val. (jei nėra mikrobangės, tai tada bulvę įvynioti į foliją ir kepti karštoje orkaitėje bent valandą, tada nuimti foliją ir kepti be folijos dar valandą, žinoma, laikas priklauso nuo bulvės dydžio).

3

Iškepusią bulvę – per pusę, pabarstau druska dosniai, tada dedu šaukštą grietinės ir šakute sumaigau jos minkštimą kartu su grietine, kad grietinė ne kaip kepurė gulėtų, o gražiai į bulvės minkštimą nueitų… Dabar keletą gražių rūkytos lašišos juostelių, krapų dar kokių juodų pipirų…

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. mmmm gardumelis, dievinu taip pagamintas bulves, bet paciai nepavyko pasigaminti, vidus neiskepe … nesitikejau, kad taip ilgai jas reikia kepti 😮 bet tikrai verta! 😉 pati jas lb megstu tiesiog su sviestu… ir su tunu neatsisakau:) o cia dar Tavo puikus pasiulymas paragauti su varske ir lasisa- nuostabus derinukas! 😉

Rašyti komentarą