Šis pusryčių omletas – geras būdas užvalgyti daug žalių daržovių nuo pat ryto.
Omletas su smidrais
Reikės:
Gaminimas
Cukiniją supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname porą ir prieskonines žoleles. Įkaitiname orkaitę iki 190 oC. Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, suberiame cukinijų gabalėlius ir porus, pakepiname, kol jie suminkštės, – apie 4 minutes.
Kiaušinius išplakame su pasukomis, suberiame žoleles ir sūrį. Ant daržovių į keptuvę supilame kiaušinių plakinį, išdėliojame smidrus ir kepame ant nedidelės ugnies apie 4 minutes. Po to trumpam komandiruojame keptuvę į orkaitę ir pakaitiname keletą minučių viršutinio kaitintuvo režimu, kol viršus gražiai paruduos. Skanaus!
Nuostabus omletas 🙂
labai geras ir skanus