Omletas su smidrais
Komentarų: 2
Gegužės 22. 2015
Recepto iliustracija

Šis pusryčių omletas – geras būdas užvalgyti daug žalių daržovių nuo pat ryto.

Porcijos ikona
Porcijos
2 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Cukiniją supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname porą ir prieskonines žoleles. Įkaitiname orkaitę iki 190 oC. Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, suberiame cukinijų gabalėlius ir porus, pakepiname, kol jie suminkštės, – apie 4 minutes.

  2. Kiaušinius išplakame su pasukomis, suberiame žoleles ir sūrį. Ant daržovių į keptuvę supilame kiaušinių plakinį, išdėliojame smidrus ir kepame ant nedidelės ugnies apie 4 minutes. Po to trumpam komandiruojame keptuvę į orkaitę ir pakaitiname keletą minučių viršutinio kaitintuvo režimu, kol viršus gražiai paruduos. Skanaus!

     

    Gaminimo žingsnio iliustracija
Komentarai
  • Airidas

    labai geras ir skanus

  • Sigita

    Nuostabus omletas :)

Rašyti komentarą