Burokėlių sriuba su obuolių – morkų sultimis
Reikės:
Gaminimas
Šoninę, supjaustytus svogūnus, morkas ir salierus apkepame keptuvėje.
Viską verčiame į puodą, kuriame maždaug per pusę vandens ir sulčių.
Dedame bulves, burokėlius, prieskonius ir verdam, kol daržovės suminkštėja.
Įpilam acto, ragaujam, pridedam prieskonių, jei trūksta.
Beata, o kiek yra ąsotėlis vandens? Kokie 250 ml?
o vienas asotelis – tai cia koks matavimo vienetas? :))) asotelis asoteliui nelygu…
kadu pomidoru tyre deti?
O burokėliai žali dedami? Per tv žiūrint pasirodė jog žalius dėjote, o recepte nieko neparašyta.
labas Beata,
esu mates lb sena jusu laida kai gaminote trintu borokeliu (orkaiteje keptu) sriuba su apelsinu sultimis. ar negaletumete parasyti sios sriubos recepto. aciu
o sultys obuolių-morkų, tai čia pirktos parduotuvėj? ar natūralios, šviežios? gal tiktų tik obuolių? ar būtinai, kad būtų su morkom? nes gana keistai skamba man burokėlių sriuboj morkų sultys 😀
o natūralios turi būti, ar pirktinės sultys? 🙂
Gavosi labai saldi sriuba.