Varškės pagardas su kanapių sėklomis
Komentarų: 0
Rugsėjo 14. 2014
Recepto iliustracija

Gardžiausia lietuviška užtepėlė su traškiomis ir maistingomis sėklomis. Labai tinka su šviežiomis daržovėmis, keptomis jaunomis bulvytėmis ar tiesiog užtepta ant riekės juodos duonos.

Porcijos ikona
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Sausoje keptuvėje pakepiname moliūgų ir kanapių sėklas, kol šios ims spragsėti. Prižiūrime, kad nesudegtų.

  2. Į elektrinio trintuvo indą sudedame grietinę, varškę, česnako skiltelę, žiupsnį druskos, suberiame skrudintas šiek tiek pravėsusias sėklas ir viską gerai sutriname.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą