Čanachai su jautiena ir baklažanais
Komentarų: 4
Lapkričio 25. 2020
Recepto iliustracija

Čia tiks pati įvairiausia jautiena, nes jai sultingumo suteiks baklažanai, pomidorai ir ilgas ramus troškinimas ekologiškame „Maggi“ jautienos sultinyje.

Porcijos ikona
Porcijos
4 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Jautieną supjaustome mažesniais gabaliukais, pabarstome druska ir pipirais, malta saldžiąja paprika ir dedame į čanachinių dugną. Jei norime, prieš tai pakepiname keptuvėje, nustatę stiprią kaitrą.

  2. Susipjaustome daržoves: baklažaną pusmėnuliais, pomidorus – riekelėmis, slyvas – stambiais griežinėliais, o papriką – plonais šiaudeliais. Sudedame ant mėsos.

  3. Pasiruošiame sultinį: 2 kubelius ekologiško „Maggi“ jautienos sultinio užpilame verdančiu vandeniu – paruoškite jį sodresnį, į 800 ml vandens dėkite du kubelius, kad liesam jautienos kumpiui suteiktų daugiau riebumo.

  4. Kepame iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie pusantros valandos, atsižvelgdami į tai, kokio dydžio mėsos gabalėliai.

    Gaminimo žingsnio iliustracija
Patarimas

Jei prieš troškindami nepatingėsite apkepti jautienos gabaliukų, turėsite dar daugiau skonio. 

Daugiau receptų su:
Čenakai Su mėsa Su slyvomis Troškinys
Komentarai
  • Dovile

    Hmm... viskas plaukia kaip sriuba

  • Indrė

    Gal kažkuo būtų įmanoma pakeisti slyvas?

Rašyti komentarą