Sviestą ištirpinam, bananus sumaigom šakute.
Kiaušinius su šakute sumaišom su cukrum, sumaišom su lydytu sviestu, supilam viską į bananų makalionę.
Miltus persijojam su kepimo milteliais, įberiam prieskonius.
Ir dabar į šlapią masę supilam miltus, išmaišom.
Supilam tešlą į truputį sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą formą ir kepam 190C, orkaitės kaitinimas viršus-apačia apie 35- 40 min arba kol iškeps – gražiai paruduos. Bet neperkepam.
Man tai čia ne duona, o didelis keksas... bet visai nieko,tik gal cukraus dėčiau per pus mažiau
Puikus receptas! Į kai kurių komentarus dėl neiškepimo norisi sureaguoti: bananų duona tokia ir turi būti ("šlapia"), ją reikia palikti atvėsti ir geriausiai per naktį šaldytuve, kitą dieną ji bus tas pats. Jei pridėsite per daug miltų, kitą dieną pyragas bus per kietas.