Skirtingai nei kai kurie kiti obuolių pyragai, man rodos, šis tikrąjį savo veidą pademonstruoja jau atvėsęs, kai dar ne visai greito kepimo metu orkaitėje suminkštėję obuoliai beveik visiškai išnyksta. Rekomendacija būtų rūgštesniems obuoliams, nes tie valgomieji – saldūs, truputį droviai atrodo, o rūgštūs – puikiausiai akomponuoja pyrago minkštumui ir saldumui.
Laimingas obuolių pyragas
Reikės:
Gaminimas
Kiaušinius išplakti su cukrumi, kad gerai suputotų (apie 5 min).
Supilti ištirpintą sviestą ir kefyrą, dar paplakti.
Miltus persijoti su kepimo milteliais. Įmaišyti į skystą masę.
Obuolius nulupti, jei norite. Supjaustyti plonai ir įmaišyti į tešlą.
Kepti 180-190 C orkaitėje apie 40 min.
Šis pyragas nuostabus! lengvai ir greitai paruošiamas ;}
Pats skaniausias ir pats paciausias obuoliu pyragas koky esu valgiusi ir kepusi 🙂 ir tikrai laimingasis nes jeigu man pavyko jy iskepti,tai pavyks bet kam!!! 🙂
o 150gr rudojo cukraus, tai kiek baltojo gr?
Gal kas bandėt su nenuluptais obuoliais? Nereikia paskui rankiot odelių? 😉
Labai skanus pyragas 🙂 Tikrai, visas jo skonis atsiskleidžia tada, kai atvėsta. Būtinai dar kepsiu 😉 Dėkui už receptą.
Tikrai labai skanus ir lengvai pagaminamas. 10 balų. 🙂
Tikrai labai skanus ir lengvai pagaminamas. 10 balų. 🙂
Skanus ,bet man jis neiskilo ,pakilo labai mazai 🙁 kazin kodel??
Laimingas obuolių pragas išties skanus. Tačiau man kaip ir Ugnei mažai pakilo, gal miltų reikėjone 150g, o 250 g? Bandysiu dar kartą, gal pavyks;-)
…mhmm…pyragas labai gavosi skaniai – tikras Skanestas 🙂
Šis pyragas yra panašus į receptą Jūsų pirmoje knygoje. Ir noriu pasakyti, kad atlikau viską kaip buvo parašyta. Bet pyragas nė kiek neiškilo.
Nežinau, ką dariau blogai.
Gaila sugadintų produktų.
Noriu paklausti ar turėjo įtakos tai kad, obuolių buvo gal kiek per daug ir tešla negalėjo pakilti. Nors dėjau 8 kaip ir buvo nurodyta, tačiau gal jie buvo per dideli net nežinau.
Kitas dalykas, miltus į tešlą įmaišiau mikseriu. Nes prastai išsimaišė su šaukštu. Miltus prastai gal išsijojau, nes neturėjau sietelio ir kepimo milteliai blogai pasiskirstė.
Iš tikro galvojau bus labai skanus pyragas, nes nuotraukoje jis atrodo nuostabiai, pakilęs ir su oro skylutėmis net gi 🙂
Gal reikėjo masę dalinti į dvi dalis… dėjau į torto formą apvalią ir prieš tai ją išklojusi kepimo popieriumi.
Žodžiu šiek tiek esu nusivylusi :/
Gal kada pabandysiu dar kartą pyragą iš knygos, bet jei nepavyks tai jau nežinau reiks orkaitę kaltinti 😀
O galima vietoj kefyro pilti pasukų?
Neissikele kazkodel, pirkau sviezius miltelius ( 3 obuolius didokus)
nepavyko
Beataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
o galima dėti bananų vietoj obuoliukųųųų??????????????
Beataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
o galima dėti bananų vietoj obuoliukųųųų??????????????
o galima vietoj kefyro,naturalu jogurta?
Puikus receptukas ir labai skanus pyragas! Tiesa, neturėdama rudojo cukraus leidau sau paeksperimentuoti ir vietoj jo dėjau mažesnį kiekį baltojo cukraus ir porą arbatinių šaukštelių karamelinio sirupo 🙂
Norėjau pasiteirauti ar turi įtakos pyragui ir kokios kai cukrus yra maišomas su kiaušiniais ir kai maišomas su sviestu (ta prasme tirpinamas).
Puikus pyragas. Lengvai paruošiamas ir laaaabai skanus. Man beje buvo skanus ir šiltas 🙂 ir kadangi neturėjau kefyro tai sumaišiau liesą gritinę su vandeniu :), bet viskas puiku.
Beata, ačiū Jums už tokį nuostabų receptuką!!! Likau labai patenkinta rezultatu. :))
Man nesigavo… vidurys kaip tesla, o sonai sausi.. pirma kart nepavyko obuoliu pyragas.. P.s., as pyliau ne kefyra, o pasuku jogurta.. skonis butu buves geras jei ne tesla.. :/
Tooks paprastas, ir tiek komplimentu man uzdirbo! 🙂
Tik nuo siol kolegos manes nebepalieka ramybej ir praso pacio skaniausio obuoliu pyrago…
Gaila, man ir neiskilo:( nors skonis puikus..
O su šviežiais persikais galima? Jokio pyrago recepto su šviežiais persikais nerandu – visur konservuoti. O šitą pyragą esu kepusi daug kartų visada puikiai pavyksta.
Superinis pyragas! Kartą paragavęs negali sustot! 🙂 Dabar tai bus mano mėgstamiausias obuolių pyragas! Ačiū labai Jums Beata!
Visada kepiau tik su ruduoju cukrumi, tačiau vienąkart buvau j įpabaigusi, tad naudojau 2/3 paprastojo ir 1/3 rudojo. Ar rudasis cukrus ir suteikia jam tokio trapumo? Ar lengvai galima būtų pakeisti rudąjį paprastuoju? 🙂
Nuosirdus aciu uz toki skanu ir greita pyraga,pavyko vyra nustebinti,obuoliu pyragams jis isrankus,aciu
Nuosirdus aciu uz toki skanu ir greita pyraga,pavyko vyra nustebinti,obuoliu pyragams jis isrankus,aciu
Na ka gi,pyragas orkaitėje ,laukiam rezultato 🙂
Gaila bet ir pas mane neiskilo, atrodo dariau viska kaip parasyta ir kepimo milteliai neseniai pirkti, bet :((((((, net ir toks subliuskes zalios teslos paragavus skanus, tai pilnai pavykus isivaizduoju skanumelis :)))
Man ir neiskilo, nors viska dariau kaip ir teisingai… 🙁
gaminu si pyraga jau antrasyk. Kiek matau – (jis jau kepa orkaiteje pusvalanduka) – neiskilo ir sikart.
Man irgi neiškilo… 🙁 panašu, kažkas ne taip kad daug kam nesigauna
Man irgi pyragas neiškilo, bet mano skarda didesnė, tad gavosi kūdas toks bet skonis superinis!!!
O kažin jei vietoj kefyro dėčiau grietinę, gal kas bandėt? 🙂
Ir mums neiskilo ….
man ir neiškilo, gal per mažai miltų recepte nurodyta, nes tešla skysta gavosi
Dėjau kupiną šaikštelį kepimo miltelių ir nežinau klystu ar ne, bet lyg jaučiau tų miltelių skonį. Gal kad nepersijojau su miltais… Bet iškilo! Nedidukas pyragas gavos. Miltų dėjau šiek tiek daugiau.
Neiskilo ir man,bet skonis vis tiek puikus buvo. Negaliu sakyt, kad sugadinau produktus 🙂
Galvoju gal del neiskilimo ir kefyras kaltas? As turejau tik lieso namie, tai ji ir naudojau. Daugiau viskas kaip parasyta…
Nuotraukoje pyragas atrodo labai skaniai, nors viską dariau tiksliai pagal receptą, bet man jis taip pat neiškilo ir skonis buvo neypatingas, toks „joks” 🙂 dėl skonio kaltinu antaninius obuolius, kurie šiuo metu jau neturi rūgštumo, o dėl neiškilimo, norėjau paklausti, ar gali neiškilti jei šiek tiek per ilgai mikseriu plakiau visą masę, po to , kai sudėjau sviestą ir kefyrą?
Nuotraukoje pyragas atrodo labai skaniai, nors viską dariau tiksliai pagal receptą, bet man jis taip pat neiškilo ir skonis buvo neypatingas, toks „joks” 🙂 dėl skonio kaltinu antaninius obuolius, kurie šiuo metu jau neturi rūgštumo, o dėl neiškilimo, norėjau paklausti, ar gali neiškilti jei šiek tiek per ilgai mikseriu plakiau visą masę, po to , kai sudėjau sviestą ir kefyrą?
Pirmą kartą iškeptas- pavyko:) Labai gardus 🙂 Ačiū už receptuką:)
Tikriausiai pirmą kartą gavosi toks nuostabus obuolių pyragas! Tiesa, kefyrą pakeičiau grietine 🙂
Pyragas nuostabus. Kadangi obuoliai saldus, dejau tik du saukstus balto cukraus. Viskas gavosi puikiai!
Pats geriausias obuoliu pyrago receptas!!!! Kai iškepiau pirmą sykį, tai taip greit neliko man jo, kad reikėjo eiti į parduotuvę ir pirkti dar produktų antram pyragui :DDD Tai sekantį kartą kepiau didesnį 🙂 Dabar tik jį ir kepu 😉
Ir man neiškilo. O va vyro bendradarbė kepė tai tiesiog super skonis gavosi. Kitą kartą bandysiu ir aš, nes receptas puikus, proporcijos geros, o dėl kokių mistikų nesigauna, tai čia jau matyt kepėjų bėdos 🙂
Ačiū, Beata, už dar vieną nuostabų receptą. Pavyko puikiai, vyras patenkintas, o ir paruošimas itin paprastas.
Nors aš ir ‘prigrybavau’ : kefyro turėjau tik 90ml,todėl dar rūgpienio šliūkštelėjau,viso gavosi 157ml…miltus irgi paskutinius subėriau,kurių tebuvo likę 130g,bet viskas kuo puikiausiai gavosi ir tikrai labai skanus pyragas 🙂 Nors aš obuolių pyragų nesu didelė gerbėja,bet šitą dar kartelį pakartosiu 🙂
Nors aš ir ‘prigrybavau’ : kefyro turėjau tik 90ml,todėl dar rūgpienio šliūkštelėjau,viso gavosi 157ml…miltus irgi paskutinius subėriau,kurių tebuvo likę 130g,bet viskas kuo puikiausiai gavosi ir tikrai labai skanus pyragas 🙂 Nors aš obuolių pyragų nesu didelė gerbėja,bet šitą dar kartelį pakartosiu 🙂
nepavyko 🙁
Ieškojau kažko greit ir lengvai, ir radau! Jeee, viskas pavyko, nors nesitikėjau, mat neturėjau jogurto. Sučytinau su grietine. Laikiau špygas, o dabar visi pilnais žandais įvertina 😀 Ačiū Beata, Dievas tave siuntė neapsikentęs šeimininkių skundų, ne kitaip 🙂
Paskaiciau komentarus ir tikrai pabandysiu.Dažniausia neiškilimo klaida būna,kai gaminys įdedamas į per mažai įkaitintą orkaitę.:) Reikia dėti į gerai,iki tinkamos kepimo temp.įkaitintą orkaitę
o galima vietoj rudojo baltaji cukru???
o galima vietoj rudojo baltaji cukru???
Man asmeniskai truko pyrage minkstumo, purumo. Toks plokscias blynas. Gal kita syki bandysiu baltymus atskirai plakti 🙂
As netycia viska supyliau vienu metu ar nieko menu tiks???
pyragas skanus, bet antrą kartą kepdama paimprovizavau -dviguboje porcijoje vieną kiaušinį pakeičiau valgomuoju šaukštu kefyre išbrinkintų chia sėklų ir 50 g kvietinių miltų pakeičiau avižiniais. Rezultatas – ne taip jaučiasi kiaušiniai ir pyragas gavosi rusvas, o ne gelsvas. Ir ne toks purus, bet jį chebra suvalgė greičiau nei įprastąjį 🙂
Tiesa, nors recepte nurodytas ne itin didelis cukraus kiekis, aš dar pamažinau…
pyragas skanus, bet antrą kartą kepdama paimprovizavau -dviguboje porcijoje vieną kiaušinį pakeičiau valgomuoju šaukštu kefyre išbrinkintų chia sėklų ir 50 g kvietinių miltų pakeičiau avižiniais. Rezultatas – ne taip jaučiasi kiaušiniai ir pyragas gavosi rusvas, o ne gelsvas. Ir ne toks purus, bet jį chebra suvalgė greičiau nei įprastąjį 🙂
Tiesa, nors recepte nurodytas ne itin didelis cukraus kiekis, aš dar pamažinau…
Pasakiškas pyragas!
Tiesa, pagal ypatingus poreikius teko pakoreguot. Kefyra pakeičiau migdolų pienu ir užteko tik 50ml, bei miltus kukurūzų miltais. 🙂
Nerealus, skaniausias is visu ragautu
Nerealus, skaniausias is visu ragautu
Dekoju uz puiku recepta. Isbandziau siandien, nes reikejo obuolius kazkaip sunaudot 🙂 Kefyro neturejau, vietoj jo naudojau grietine, kelimo milteliu galiojimo data irgi i pabaiga, bet viskas puikiai pavyko, pyragas issipute dar ir kaip :))
Nuostabus pyragas! Jau kurį laiką mėgstamiausias mūsų šeimoje. Darome jį kartu su dukra. Tik po vieno dukros prašymo pridėti kakavos, pas mus jis būna šokoladinis:)))
Ačiū, Beata, už puikų receptą!
BLOGAI LABAI BLOGAI,BEVEIK VISĄ PYRAGĄ VIENA SUVALGIAUTOOOOOKS SKANUS.IR VISKAS PAVYKO.
Žinojau, kad pavyks ….kaip ir visi Beatos receptai, bet džiazavau su dviguba porcija. Tik … cukraus dėjau balto ir vieną normą, taip pat dėjau beglitiminių miltų mišinį. Maišiau ranka ir tikrai ne iki putų…. tiesiog „pamakalavau” …. Ir viskas nuostabiai pavyko!!!!! Iškilo, užteko saldumo, nes saldūs obuoliai, dar pridėjau šviežių spanguolių (ne miško, tų „plasmasinių”) labiau dėl grožio supjausčius, nei dėl rūgštumo. Ačiū ačiū ačiū:)
Žinojau, kad pavyks ….kaip ir visi Beatos receptai, bet džiazavau su dviguba porcija. Tik … cukraus dėjau balto ir vieną normą, taip pat dėjau beglitiminių miltų mišinį. Maišiau ranka ir tikrai ne iki putų…. tiesiog „pamakalavau” …. Ir viskas nuostabiai pavyko!!!!! Iškilo, užteko saldumo, nes saldūs obuoliai, dar pridėjau šviežių spanguolių (ne miško, tų „plasmasinių”) labiau dėl grožio supjausčius, nei dėl rūgštumo. Ačiū ačiū ačiū:)
Beatai ir kitoms….Reikia zinoti paprastas taisykles))))
https://www.15min.lt/maistas/naujiena/virtuve/kulinarines-gudrybes-kuo-skiriasi-soda-ir-kepimo-milteliai-1044-326113
Nuostabus pyragas! Kepėm kelis kartus, visad pavyko. Teko paimprovizuoti ir vietoj kefyro dėti jogurto, o pritrūkus sviesto šiek tiek pilti aliejaus, bet rezultatas visada puikus – lėkštėje nelieka nei gabalėlio…
Neiškilo. :/
Neiškilo. :/
Kodėl niekur nėra parašyti kokio dydžio kepimo forma turi būti. Aš naudojau 9 inchų apskritą. Gal per didelė ir todėl neiškilo. Juk formos dydis labai svarbu. Pastebėjau, kad iš Lietuvos receptuose veik niekand nėra pažymėtas kepimo formos dydis.
Ačiū
Skaniausias pyragas pasaulyje!!! Viskas gavosi ir lb skanu. Toms kurioms neiskilo tai manau problema tikrai yra ne oboliuose, o kepimo milteliuose, nes as tikrai daugokai obuoliu idejau ir niekas nesukrito. Beje, obuolius dejau sluoksniais: sluoksnis obuoliu, ir siek tiek teslos uzpyliau, tada vel obuoliai ir vel tesla. Tesla maisiau atskirai nuo obuoliu gal ir tai padejo. Beje, sausus ingredientus susijojau ir imaisiau i mikseriu suplaktus slapius ingredientus. Tikiuosi padejo toms kurioms neisejo. Niam niam. Aciu Beata!:)
Neiskilo..
Neiskilo..
Pavyko!!!! Super! Jei man pavyko, tai reiškia receptas 100% geras…
Viską sumaišiau kaip nurodyta,kepa orkaitėje, o aš šalia jos drebu, kad tik neišliptų per kraštus, taip kyla,kad aš jau jam sakau gana,uzteks,vietos jau nėr kur kilt.Liko tik sužinoti skonį, bet tikiu, bus nuostabus,tiesa,obuolių gabaliukus apvoliojau cinamone,nes vyrui obuolių pyragas be cinamono, kaip moteris be papų
Gavosi net ir neidejus kepimo milteliu, nes pamirsau 😀 tai paslaptis manau deti i ikaitinta orkaite! 😉
Gavosi net ir neidejus kepimo milteliu, nes pamirsau 😀 tai paslaptis manau deti i ikaitinta orkaite! 😉
Kepiau kelis kartus, visada gavosi super. Šiandieną šį pyragą patobulinau, įdėjau bananų, obuolių, šokolado ir ant viršaus dar plonai pjaustytų obuolių pabarstytu su ruduoju cukrumi. Tobulas pyragas, beje dar galima šlakelį brendžio ar konjako įmaišyti į tešlą (pabandysiu :)) receptas tikrai geras, bet miltų aš nesijoju, ir taip gerai gaunasi 🙂 Ačiū.
Nuostabiai skanus pyragas, tiesiog tirpsta burnoje ir toks lengvutis! Aš vietoje kefyro dėjau grietinę 30 proc. ir dar, kaip labai gerai patarta Beatos, labai stipriai išplakiau kiaušinius, atskirai su cukrumi ir sviestu.
Ačiū Beatai, nuostabiai šeimininkei!
Iškepiau kolegoms, tai be galo visiems patiko. Patobulinau idėdama į tešlą šviežių aviečių (galima ir šaldytų) arba vyšnių. Super receptas, lengvas ir skanu 🙂
Iškepiau kolegoms, tai be galo visiems patiko. Patobulinau idėdama į tešlą šviežių aviečių (galima ir šaldytų) arba vyšnių. Super receptas, lengvas ir skanu 🙂
Dariau iskart dviguba,nes turejau kiausiniu baltymu likusiu ir daug pasuku. Labai skanu, net su speltos per puse su baltais miltais(150-150)
Aciu uz ideja!!!
Viskas išėjo gerai. Natūralu jogurtą pamaišiau su pienu. Laukiu dabar kol atšals, nes šilta paragavus pasirodė riebokas. X
Prieš gaminant perskaičiau komentarus, kad daug kam neiškilo. Tai yra svarbus faktas – skysta tešla niekada ir neiškyla. Dėkite tiek miltų, kad būtų tiršta tešla. Aš šiek tiek dar daugiau kefyro įpyliau (150ml), o miltų dėjau maždaug 250g. Gražiai išsipūtė, kepiau ant 185 laipsnių, ir iškepė labai greit, maždaug per 30min. Pirmąkart kepiau apie valandą ir gavosi sausokas, man labiau patinka šlapesni bei su nesukepusiais obuoliais 🙂
Prieš gaminant perskaičiau komentarus, kad daug kam neiškilo. Tai yra svarbus faktas – skysta tešla niekada ir neiškyla. Dėkite tiek miltų, kad būtų tiršta tešla. Aš šiek tiek dar daugiau kefyro įpyliau (150ml), o miltų dėjau maždaug 250g. Gražiai išsipūtė, kepiau ant 185 laipsnių, ir iškepė labai greit, maždaug per 30min. Pirmąkart kepiau apie valandą ir gavosi sausokas, man labiau patinka šlapesni bei su nesukepusiais obuoliais 🙂
Neiskilo 🙁 Manau miltu reikia daugiau.
Puikus pyragas! Ačiū Beata! Kepu jau gal 4 kartą ir viskas puiku, tik obuolių dvigubai daugiau dedu :). Pyragas iškyla, niekada nelieka kitai dienai :)))
Puikus pyragas! Ačiū Beata! Kepu jau gal 4 kartą ir viskas puiku, tik obuolių dvigubai daugiau dedu :). Pyragas iškyla, niekada nelieka kitai dienai :)))
Gavosi labai puikiai, kepiau iskart is dvigubos normos. Miltu dejau gerus pora saukstu daugiau, kad tesla butu tirstesne ir puse sauksciuko sodos, nes rugstus kefyras/obuoliai tiesiog jos prasosi 😀
Gavosi labai puikiai, kepiau iskart is dvigubos normos. Miltu dejau gerus pora saukstu daugiau, kad tesla butu tirstesne ir puse sauksciuko sodos, nes rugstus kefyras/obuoliai tiesiog jos prasosi 😀
Labai skanus pyragas kepsiu tikrai dar ne kartą ačiū už recepta!!!
Labai skanus pyragas kepsiu tikrai dar ne kartą ačiū už recepta!!!
Tikrai labai laimingas! 🙂
Tik daznai receptus modifikuoju pagal save, gal kam patiks…:
Cukraus ipylimo fazeje idejau papildomai viena pakeli vanilinio cukraus ir ziupsniuka cinamono 🙂
Obuolius dejau tris didelius Jonagold, apslakscius juos citrinos sultimis! Galvojau, kad bus per daug obuoliu, bet kai pyragas iskilo – pats tas 🙂
O valgeme ir silta su ledais – ir salta susistovejusi.. man tas obuoliu slapumas yra viskas o ieskojau obuoliu pyragui 🙂
Kepiau apie 50-55 min is viso, be turbut cia nuo orakites ir formos dar priklauso:)
O visa kita – tiksliai pagal nurodymus! Gavosi puikiai! Labai aciu uz recepta!!
Tikrai labai laimingas! 🙂
Tik daznai receptus modifikuoju pagal save, gal kam patiks…:
Cukraus ipylimo fazeje idejau papildomai viena pakeli vanilinio cukraus ir ziupsniuka cinamono 🙂
Obuolius dejau tris didelius Jonagold, apslakscius juos citrinos sultimis! Galvojau, kad bus per daug obuoliu, bet kai pyragas iskilo – pats tas 🙂
O valgeme ir silta su ledais – ir salta susistovejusi.. man tas obuoliu slapumas yra viskas o ieskojau obuoliu pyragui 🙂
Kepiau apie 50-55 min is viso, be turbut cia nuo orakites ir formos dar priklauso:)
O visa kita – tiksliai pagal nurodymus! Gavosi puikiai! Labai aciu uz recepta!!
Beata aš nerealiai dekinga jums už jūsų receptus pyragas tirpsta burnoje visi namiškiai suvalgė net tie kurie buvo prieš obuoliu pyraga 🙂 receptas fantastiškas❤❤❤❤❤❤❤
Beata aš nerealiai dekinga jums už jūsų receptus pyragas tirpsta burnoje visi namiškiai suvalgė net tie kurie buvo prieš obuoliu pyraga 🙂 receptas fantastiškas❤❤❤❤❤❤❤
Iskyla ir sukrenta, slapias vidus, norsviskrpes. Kas megsta iskilusi ir puru obliu pyraga, tai sis receptas tikrai ne tokio.
Iskyla ir sukrenta, slapias vidus, norsviskrpes. Kas megsta iskilusi ir puru obliu pyraga, tai sis receptas tikrai ne tokio.
Nu nerealiai geras! Jau ne pirma ir ne antra karta kepu ir visada labai juo dziaugiuosi.:) Vaisinu seima ir svecius. Jo recepto klause ne vienas.;)
Nu nerealiai geras! Jau ne pirma ir ne antra karta kepu ir visada labai juo dziaugiuosi.:) Vaisinu seima ir svecius. Jo recepto klause ne vienas.;)
Kodėl tešlą gaunasi skysta?? Nors ir su mijseriu maišau?
Kodėl tešlą gaunasi skysta?? Nors ir su mijseriu maišau?
Ar galima šį pyragą iškepti su vienu kiaušiniu, nes yra alergiškų smaližių. Ačiū.
O cinamonas kur?
Tobulas
Ačiū už receptą!
Puikus receptas, as vietoje rudojo cukraus idejau datuliu cukru, su saldesniais obuoliais dera tikrai gerai.
Lengvai ir greitai paruosiamas. As leidau sau paeksperimentuot ir isejau pora sauksteliu cinamono ( man jis nuo vaikystes , atrodo neatsiejamas nuo obuoliu pyrago)
Gavosi sokoladines spalvos. Skonis superinis.
Ar galima mėginti dėti dar daugiau obuolių?
Ačiū už receptą. Pavyko idealiai ( taip manau, nes paragauti nespėjau), vyras su vaikais visą pyragą sušveitė per 15min. Puikiai iškilo, iš vidaus irgi atrodė tobulai.
Labai skanus pyragas gavosi🙂 Ačiū, Beata, už receptą🤗