Rabarbarų ir kriaušių pagardas
Komentarų: 0
Gegužės 22. 2018
Recepto iliustracija

Rytietiškų skonio natų pagardas, tinkantis ir tepti ant skrudintos duonelės, ir prie sūrio ar mėsos. Ragaudami jausite ir aiškų rūgštumą, ir saldumą.

Porcijos ikona
Porcijos
5 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Imbierą nuskutame ir smulkiai sutarkuojame. Česnakus nulupame ir smulkiai supjaustome. Išimame aitriųjų paprikų sėklas, paprikas smulkiai supjaustome. Svogūną susmulkiname mažais kubeliais.

  2. Kriaušes ir rabarbarus nulupame ir supjaustome kubeliais. Į didesnį puodą supilame vyną ir actą. Suberiame visus prieskonius ir smulkintas daržoves, sukrečiame medų. Maišydami viską paverdame 20 minučių.

  3. Į švarius stiklainius supilstome pagardą ir sandariai uždarome.

Patarimas

Jei pagardą į stiklainius supilstysite karštą, jis išsilaikys apie pusmetį. Jei atvėsusį, galios maždaug mėnesį.

Daugiau receptų su:
Pagardas Rabarbarai Su kriaušėmis
Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą