Ryžių pudingas
Komentarų: 0
Lapkričio 05. 2020
Recepto iliustracija

Šiam patiekalui svarbu geras pienas ir kantrybė. Maišymas ir ryžių brinkinimas daro stebuklus. Nė nesuprasite, kaip ta saujelė ryžių tiek pieno sugerti galėjo.

Porcijos ikona
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Užvirinkite pieną, sudėkite prieskonius ir tada – ryžius. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir palikite puodą stovėti keletui valandų arba per naktį. Nebūtina ryžių mirkyti, bet kitaip labai ilgai reikės stovėti prie puodo ir maišyti, kol išvirs.

  2. Kai ryžiai išbrinks, virkite ant nedidelės ugnies ir vis maišykite. Reikia, kad ryžiai beveik pasileistų ir tas menkas šimtas gramų įsiurbtų visą litrą pieno.

  3. Pabaigoje išimkite prieskonius, įdėkite cukraus.

    Gaminimo žingsnio iliustracija
Daugiau receptų su:
Dvaro ryžių košė
Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą