Aštrus avinžirnių užkandis
Komentarų: 1
Spalio 13. 2014
Recepto iliustracija

Skrudinti avinžirniai su prieskoniais yra maistingas ir neypatinagai kaloringas užkandis, tačiau sotus, nes juose gausu baltymų. Galite naudoti bet kokius kitus mėgstamus prieskonius, pasigaminti daugiau, svarbu, tik laikyti sandariai.

Porcijos ikona
Porcijos
6 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Konservuotus avinžirnius nusunkiame ir sumaišome su prieskonių mišiniu, aliejumi ir druska.

  2. Avinžirnius paskleidžiame ant kepimo popieriumi iškolotos skardos ir apie 30 min. skrudiname iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Karts nuo karto avinžirnius pavartykite mentele.

Komentarai
  • Lina

    Gaminau. Deja nusivyliau. Gavosi sausi ir sprangus,šeimynai nelabai patiko...

Rašyti komentarą