Silkės filė su raudonaisiais svogūnais ir razinomis
Komentarų: 0
Gruodžio 17. 2020
Recepto iliustracija

Labai gardi silkė, kurioje yra ir saldumo, ir rūgštumo, ir pikantiškumo. Receptas padiktuotas šefės Rūtos Paulauskienės.

Porcijos ikona
Porcijos
asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Silkės filė supjaustome kąsnio dydžio juostelėmis. Svogūnus – plonais pusžiedžiais. Razinas užpilame karštu vandeniu ir palaikome 3–4 min., gerai nusausiname.

  2. Citrinų sultis, cukrų ir aliejų sumaišome mažame dubenėlyje.

  3. Į stiklainį dedame sluoksnį svogūnų, sluoksnį silkės, sluoksnį razinų, pabarstome cinamonu ir užpilame keliais šaukštais citrinų sulčių, cukraus ir aliejaus mišinio. Tada vėl krauname sluoksnį svogūnų, silkės, razinų, cinamono ir užpilame citrinų sulčių, cukraus ir aliejaus mišiniu. Kartojame.

  4. Uždarome stiklainį ir dedame į šaldytuvą.

Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą