Pomidorų salotos su avokadais ir alyvuogėmis
Komentarų: 0
Gegužės 16. 2012
Recepto iliustracija

Kaip žinia, man patinka, kad maistas būtų ir spalvingas, ir gražus, ir skanus. Taigi, dabar visam šitam kolektyvui užbaigti reikia pasirinkti kažkokį padažą. Iš tiesų labai puikiai tiktų tiesiog alyvuogių aliejus su balzamiko actu. Arba mano pesto padažas, kuris iš viso karūnuoja tas mano salotas – pesto salotų rūbelis.

Duokite kelią pomidorams!

Porcijos ikona
Porcijos
3 asm.
Ingredientai
Reikės:
Gaminimas
  1. Pesto padažas padaromas taip: šaukštas didelis pesto (pirktinis puikiai tinka, tada šaukštas aliejaus ir du šaukštai citrinų sulčių, ir pusė šaukštelio agavų sirupo (arba medaus), arba galite nieko nedėti. Išmaišome.

  2. Pomidorus supjaustom riekelėm, avokadą taip pat, mocarelą taip pat.

  3. Padarom dvi linijas iš supjaustytų dalykų (iš tiesų, tai kaip norim, taip darom), pabarstom truputį pomidorus druska, tada pabarstom džiovintais pomidorais viską, tada alyvuogėm, ir užpilam padažo to pesto… Va štai ir pomidorų salotos.

Daugiau receptų su:
Be mėsos Pesto pomidorų Salotos vasaros
Komentarai

Komentarų nėra.

Rašyti komentarą